Geen producten (0)
Orderbevestiging
U ontvangt een bevestigingsemail van uw bestelling met uw bestelnummer. In deze bevestiging staat vermeld welke artikelen u heeft besteld en wat de kosten zijn, inclusief de verzendkosten. Deze bevestiging betekent dat wij uw bestelling goed hebben ontvangen.

Prijzen en betaling
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
De verzendkosten worden op basis van het gewicht van de door u bestelde producten berekend. Deze berekening gaat volgens de gewichtstabel van TNT post.

Betaalwijze en levering
U kunt online betalen per iDEAL. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Uw betaling komt dan direct bij ons binnen en uw bestelling wordt zo snel mogelijk per post verzonden. Er vindt geen verzending plaats op zondagen en feestdagen.
 
Levertijd
Na ontvangst van betaling nemen wij contact met u op om duidelijke afspraken voor de levering te maken.

Verzending
Bedankje.nl draagt het risico van beschadiging en verlies van de artikelen tijdens het versturen naar de klant. Nadat de artikelen door klant in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op de klant over.

Retouneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, met uitzondering van gepersonaliseerde producten. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via  info@katerwater.nl
 
*de levertijd kan wat vertragen in het trouwseizeon (april t/m augustus)