Geen producten (0)

  

Hallo aanstaande bruidsparen,

In 2014 ben ik de webshops bedankje.nl en bedankje.be gestart nadat ik zelf ten huwelijk ben gevraagd en er achter kwam dat eigenlijk alle bedankjes op het zelfde neerkomen. Begrijp me niet verkeerd, erg leuk allemaal maar niet echt meer van deze tijd. Dus besloot ik hier iets mee te doen. En in 2015 is hier katerwater.nl bij gekomen.

Ik probeer voor mijn shop zoveel mogelijk leuke nieuwe hippe bedankjes te bedenken. Soms door ze helemaal zelf te maken en soms al bestaande een eigen draai te geven. Natuurlijk ontkom ook ik niet aan de bruidssuikers maar ik probeer deze dan wel op te leuken. Ik vind het vooral erg leuk om een klein deel uit te maken van zo’n mooie dag, en ervoor te zorgen dat de bedankjes in de smaak vallen bij jullie gasten.

Hoe ik te werk ga is als volgende:
Zodra de bestelling geplaatst word neem ik zo snel mogelijk contact op om eventuele wensen te bespreken. Dit kan gaan om een bepaalde kleur die jullie in het bedankje verwerkt willen hebben of het ontwerp van jullie trouwkaart. Het kan gaan om een persoonlijke tekst of misschien wel een andere invulling. In principe is BIJNA alles mogelijk. Ik spreek ook altijd een datum af wanneer jullie de bedankjes willen ontvangen, dit kan zijn binnen 2 weken of als jullie het fijner vinden een paar weken voor jullie grote dag. Alles is bespreekbaar.

Mocht je verder vragen hebben of meer informatie over een product willen neem dan gerust contact met ons op via het conact formulier hiernaast.

Succes met alle voorbereidingen en wie weet tot ziens!
Liefs Manon 
 

Contact

 

 

 

Katerwater.nl
Nieuwe wetering 92
3194TB Hoogvliet


manon@bedankje.nl

 

BTW nummer: NL153572437B01
Kvk nummer:  59947187